adidas NMD Primeknit Full Image

Door ons getest: adidas NMD Primeknit!

Editor Foto van Zlata

Zlata

Spaart al voor haar volgende paar…

mrt 10
adidas NMD Primeknit Full Image

Denk jij aan streetwear van vandaag – dan denk jij aan de adidas NMD. Deze shoes van adidas combineren de straatwaardige stijl met de beste adidas technologie. De ‘boost zool’ geeft je letterlijk een boost tijdens het lopen (of rennen!). Onze editor Zlata was al een tijdje fan, maar vond de €179,95 voor een kersvers paar toch te duur. Eindelijk kwamen deze beauty’s in de sale en hieronder lees je haar uitgebreide review.

Zijn deze ‘prijzige’ sneakers je centen wel waard?

Look & feel 

First impression? Niet zoals verwacht! Deze sneakers zijn héél licht en de stof voelt dun aan. “Ai…“, dachten we op het eerste gezicht hier op de redactie. Na een uitvoerige test van drie maanden (ook in de gym!) mag er gezegd worden dat de sokachtige fit, het ultralichte design en de dunne stof eigenlijk perfect is voor de lente en de zomer. De kleuren zien eruit zoals op de foto’s en de sneaker is makkelijk te combineren. Het lichtroze detail aan de zijkant oogt op de foto’s misschien wat vreemd, maar is supervet in het echt!

 

Hoe vallen adidas NMD’s?

Zlata bestelde maat 41 1/3 en heeft normaal gesproken maat 41. Op het eerste gezicht voelden de sneakers wat strak en dat bracht nogal wat twijfel met zich mee. Onze editor Frank (owner of too many sneakers) gaf echter als tip dat de sneaker strak hoort te zitten, juist vanwege die sokachtige fit. De NMD’s kregen het voordeel van de twijfel en inderdaad…de fit hoort strak te zitten en na een paar draagsessies vormt de stof zich naar je voet. Verder loop je op wolken!

Tip: heb je maat 38? Bestel dan maat 38 1/3. Maat 40? Bestel dan maat 40 1/3.

adidas NMD review afbeeldingen

Kun je met de adidas NMD’s sporten? 

Soms worden de adidas NMD’s ook als workout schoen gepromoot. Ook dit hebben wij voor je uitgetest. En? Een blokje om kan zeker, maar als je een marathon wilt rennen raden wij je toch echt professionele hardloopschoenen aan. Zlata: “Als echte gymrat ben ik mega happy met deze stylishe shoes! Squatten raad ik je af – je wilt een zo plat mogelijke zool hebben hiervoor. Maar voor cardio, buikspieren, arm- en rugoefeningen zijn deze beauty’s 100% geschikt.”

Ons oordeel…

Wij geven deze sneakers 4 van de 5 sterren! Ze zijn comfy, makkelijk te stijlen en multifunctioneel (want je kunt ze naar de gym aan). Het enige nadeel is dat ze best duur zijn als je ze voor de volle prijs aanschaft. Onze tip is dan ook om te wachten tot ze in de sale te vinden zijn!

adidas review foto grijs roze

Real life foto!

Welke is jouw favoriet? 

Let op, sommige deals kunnen hard gaan. Wees daarom snel! 

 

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»