adidas achtergrond adidas achtergrond

adidas sneakers sale & deals

Bij Savly zijn we elke dag druk op zoek naar de beste sneaker- en fashion deals op het internet. Hierbij vergelijken we altijd uitgebreid de prijzen zodat we er zeker van zijn dat jij de beste deal krijgt. De sale loopt in sommige gevallen op tot 80% korting! Hieronder zie je onze selectie voor adidas sneakers.

Let op, Des te verder je in de pagina’s duikt, des te ouder de deals worden. De kans bestaat dat oudere deals vervallen zijn. Maak je geen zorgen, we zijn elke dag voor je op zoek naar nieuwe adidas sneakers aanbiedingen!

Ook kun je via onze homepage naar nieuwe deals van andere merken kijken. Waar loop jij binnenkort op?

‘Impossible is nothing’

Waarom je adidas sneakers zou dragen? 

Dat spreekt toch eigenlijk voor zich? Al decennia lang maakt het Duitse merk schoenen waar we mee opgroeien. Niemand zal zeggen dat ze nog nooit van adidas gehoord hebben. Door constante innovatie hebben de sneakers de beste demping die je kunt wensen (OrthoLite) en de prachtigste technologie zoals de PrimeKnit bovenwerken.

Adidas Sneakers Aanbiedingen

Adidas Primeknit in de NMD serie. (worldfashionfactory, 2018)

Naast een geschiedenis van succes staan ook nu de adidas sneakers bovenaan de trends. Modellen als de Superstar, de NMD, de EQT en de Stan Smith komen jaar na jaar terug in allerlei nieuwe uitvoeringen. Welke is jouw favoriet?

Nike sneakers vs adidas sneakers

De eeuwige strijd… Nike heeft een sterkere focus op athletic wear, en adidas meer op street style. Als we puur naar de sneakers kijken is het eenzelfde situatie als ‘honden- of katten mensen’. De een houdt meer van het design van Nike sneakers, en de ander meer van adidas sneakers.

Zoals eerder beschreven houdt adidas zich meer bezig met innovatie, daar komt ook milieuvriendelijkheid bij kijken. Zo is de ‘Parley’ lijn van adidas gemaakt van oceaanplastic, waar meer dan 100 miljoen ton van ronddrijft in de zee.

adidas plastic schoenen parley EQT

NMD’s uit de Parley serie van adidas. (Adidas, 2018)

Hoe vallen adidas sneakers?

Dit is altijd lastig bij het online winkelen. Vaak schrijft adidas bij hun producten of ze anders vallen indien nodig. Over het algemeen vallen adidas sneakers heel normaal en zul je geen afwijkende maat moeten aanhouden. Twijfel je toch? Je kunt in dit geval altijd twee paar bestellen en er eentje terugsturen. Dit kan in de meeste gevallen gewoon gratis ;).

Waar kun je het beste adidas sneakers kopen? 

Via Savly uiteraard! Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste- en beste adidas sneakers aanbiedingen op haast alle Nederlandse webshops! Je vind bij ons niet alleen deals voor de laagste prijs, maar ook trends, speciale kortingscodes en acties.

Onze adidas sneakers sale collectie 

Op deze pagina waar wij alle adidas sneakers aanbiedingen die we vinden plaatsen vind je van alles! Van adidas Superstars tot adidas Stan Smiths in de gekste kleuren, of juist die populaire neutrale adidas NMD’s of adidas EQT’s.

adidas sneakers sale dames

Iedereen heeft een andere smaak als het op schoenen aankomt. Daarom proberen wij voor de dames altijd verschillende soorten sneakers te vinden. Een elegante adidas Stan Smith Bold met plateauzool of juist die stoere adidas NMD… kiezen wordt lastig met al die uiteenlopende keuzes!

adidas sneakers sale heren

Mannen dragen over het algemeen neutrale modellen, maar een opvallende sneaker zijn wij ook niet vies van! Een zwarte adidas Stan Smith of een knalrode adidas EQT, je kunt het hier allemaal vinden. Spreken we jouw smaak nog niet aan? laat het ons dan vooral weten!

 

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met deze collectie?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?