Review: adidas Superstar 80s cork!

Review: adidas Superstar 80s cork!

Review: adidas Superstar 80s cork!

Soms zien we van die sneakers voorbij komen waarbij we denken: “Cool! Maar hoe cool (en praktisch) zijn ze in het echt?” De adidas Superstar 80s cork is zo’n unicorn geval en brengt wat vragen met zich mee: hoe ziet de toe-shell van kurk eruit na een Hollandse bui? Wit en kurk…combineerbaar? Onze editor Zlata geeft in deze review antwoord op deze vragen én meer…

First impression
Na lang twijfelen en na het vinden van een goede deal toch besloten om deze originele Superstars een kansje te geven. Met zero verwachtingen werd de blauwe adidas doos geopend en daar waren ze: nog maagdelijk wit en onze oog viel meteen op het kurk toe-shell detail. Het was een waar ‘oehhh en ahhh’ momentje. Eerste indruk? Mooier dan de afbeeldingen online!

Look & feel 
Wat je online niet ziet is de gedetailleerde afwerking van de schoen. De kurk ziet er vrij ruw uit, maar is afgewerkt met een gladde coating en voelt daardoor smooth aan. Water? Daar kunnen ze ook goed tegen (zal wel te maken hebben met die coating!). De sneaker is wit en de zool heeft die specifieke gebroken wit rubberen look. Voorlopige eindbeoordeling? Awesome look die je outfit echt een fashionable twist geeft!

Get look #1

Good to know
Ken je dat? Dat je net nieuwe witte sneakers hebt en dat ze té wit lijken. Bij deze shoes heb je dit probleem niet, want na een paar korte draagsessies is de nieuwigheid er al vanaf (voor-of nadeel? You decide!). Sokken, hoe zit het met sokken? Zolang je in het bezit bent van sneakersokken zit je goed. Wij raden je wel de witte variant aan. Maar je kunt je sokken heel makkelijk intukken (heeft verder geen invloed op de fit)!

Get look #2

Eindbeoordeling
Als je opzoek bent naar een witte basic sneaker die net wat afwijkt van de massa dan is dit een goede variant. De kurk details geven de sneaker een stylishe uitstraling en het contrast met wit is awesome. Het leer is stevig en de indruk is dat ze vrij lang meegaan. Ook kunnen ze perfect gedragen worden in de herfst (en zelfs in de winter), omdat ze zowel tegen een stootje als ons Hollandse hondenweer kunnen. Ze zijn zeker goedgekeurd en met 4 stars out of 5 is dit model een echte superstar! :)

Haal jouw Superstars  hier: 

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»