10x tips voor leuke kerstcadeaus!

10x tips voor leuke kerstcadeaus!

10x tips voor leuke kerstcadeaus!

Hoogstwaarschijnlijk zit jij met je hoofd nog bij Sinterklaas, maar wij willen je een stressvrije december bezorgen. Daarom kijken wij alvast wat verder vooruit en geven je hieronder een aantal tips en ideeën voor het vinden van de perfecte kerstcadeaus voor je friends & family! Want geven is stiekem toch leuker dan krijgen…?

#1 – Begin op tijd
Voor je het weet zijn de Sinterklaas cadeautjes uitgepakt en mag jij weer aan de slag voor kerst. Vermijd het last minute gestress en begin op tijd dit jaar. Wat dacht je van 6 december? Zo kom je zelf ook meteen in de feeststemming! Extra tip: maak een lijstje met namen voor wie jij nog een cadeautje moet halen + alvast een paar ideeën.

#2 – Shop online
Shoppen in real life is leuk (wij op de redactie doen niet anders!), maar het wordt wat minder leuk als je wordt afgeleid door alle party outfits, kerstdecoratie en de gezellige cafés. Shop daarom online – zo kun je gericht zoeken (nu komt die lijst uit #1 goed van pas). En als je niks weet dan kun je Pinterest raadplegen voor leuke ideeën.

#3 – Speel in op hobbies en passies
Sport, koken, muziek of lezen…waar houdt de persoon in kwestie van? Als je het weet dan kun je veel kanten op: nieuwe voetbal, sportieve hoodie, kookboek, cocktail workshop, concertkaartjes, spotify cadeaubon, koptelefoon, boeken… De lijst is eindeloos!

#4 – Wat zou je zelf willen krijgen?
Waar word jij blij van? Jouw vrienden, vriend(in) of familie vinden waarschijnlijk dezelfde dingen leuk. De leukste cadeautjes zijn cadeaus die je samen kunt doen – kun jij er zelf ook nog eens van profiteren! :) Wat dacht je van uiteten, dagje wellness, skydiven of een luchtballonvaart. Of je het nou groots of wat kleiner aanpakt – samen tijd doorbrengen is wat telt, het is immers Kerst!

#5 – Ga voor tijdloze cadeaus
Met tijdloze kerstcadeaus zit je altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan horloges of mooie sieraden. Of pak het wat praktischer aan en denk aan een goede messenset (bijna iedereen kookt!). Bij deze tip is het wel belangrijk om te checken of jullie smaken overeenkomen.

#6 – Check of zijn/haar favo parfum bijna leeg is, zo ja- get it!
Parfum is altijd welkom! Rond de feestdagen zijn de duurste varianten vaak voor een mooi prijsje te krijgen. Profiteer hier dus van!

#7 – Niks mis met een cadeaubon, toch?
Cadeaubonnen worden vaak in een negatief daglicht belicht, vinden wij. Het is juist toch heerlijk dat je zelf op pad kunt om iets uit te zoeken? Maak het cadeau wat persoonlijker met een leuke kaart of briefje.

#8 – Geef een Kerst-goodiebag cadeau!
Verzamel allemaal leuke kleine cadeautjes (bijvoorbeeld: mini beauty verpakkingen, kaarsen, sieraden, kleine gadgets of iets lekkers) en presenteer het als een goodiebag! Diegene die de goodiebag ontvangt, krijgt het idee dat jij je best hebt gedaan om iets speciaals bij elkaar te zoeken. Scoor je punten mee!

#9 – Maak het persoonlijk en ga voor een DIY cadeau…
Ben jij een echte chrismaholic? Dan is er niets leukers dan zelf je cadeautjes te maken. Pinterest staat vol leuke tips. Onze favoriet? Een marble mok (all you need is nagellak en wat geduld) of een DIY Sangria kit of…koekjes!

Pinterest: Fntabulosity

#10 – Bewaar het bonnetje!
Onze allerlaatste tip: bewaar het bonnetje van je aankopen. Mocht het cadeautje toch niet in de smaak vallen (na deze tips kunnen wij het ons bijna niet voorstellen), dan kun je het altijd terugbrengen.

Happy shopping!

Comments