Amazon Prime Day 2018

Amazon Prime Day 2018, bereid je voor!

Frank Goorhuis Linders Savly

Frank

Spaarvarken vol, klaar voor de start..

mei 28
Amazon Prime Day 2018

Het grootste shopevenement van 2018

Pas een aantal jaar is Prime Day van Amazon een feit, maar het is in het buitenland al uitgegroeid tot een van de grootste shopping events van het jaar. Denk bij Prime Day 2018 aan kortingen op producten die zelden afgeprijsd zijn tot wel 80%.

Ieder jaar zien we nieuwe tv’s voor minder dan de helft. Ook zijn producten als koptelefoons (Beats, Bose, etc.) ook ieder jaar weer van de partij.

Om van de kortingen te profiteren heb je een Amazon Prime account nodig. Je kunt gratis een maand Prime testen (niet vergeten af te zeggen, anders betaal je meteen voor een jaar).

Zodra de website van Prime Day live is, zullen hieronder buttons verschijnen waarmee je direct op de juiste pagina uitkomt!

In de tussentijd…

naar Amazon

Amazon Prime Day 2018 informatie

Meer deals dan Black Friday. Kun je het je voorstellen..? (Amazon, 2017)

Wanneer is Prime Day 2018?

Prime Day 2018 is dit jaar weer in juli. Zorg dat je klaar zit op 10 juli, want dan gaan alle remmen los bij Amazon! Prime Day valt dus dit jaar op een dinsdag.

Wat kun je tijdens Prime Day 2018 kopen en verwachten?

Je kunt tijdens Prime Day 2018 alles bestellen waar je maar van kunt dromen. Amazon zegt het al, “meer deals dan Black Friday”.

Er zijn deals voor iedere categorie. En dat zijn er veel! Beauty, Fashion, Technologie en nog ongeveer 35 meer. Ook geeft Amazon ieder jaar tussen de 10 en 20% extra korting bovenop Amazon Warehouse producten. Dit zijn producten die ooit besteld, geopend en teruggestuurd zijn, en daardoor al afgeprijsd zijn.

Belangrijk om te weten is dat bepaalde deals maar een aantal uur geldig zijn. Dit betekent dat je goed moet opletten en je aankopen niet uit moet stellen. Als voordeel zijn er wel iedere paar uur nieuwe deals om doorheen te bladeren!

Een van de vele voordelen van Prime is dat bestellingen binnen 2 dagen bij je zijn. Soms al de dag na je bestelling! Je hoeft dus niet lang op je pakketje te wachten.

Prime day 2018

Hoe kun je je het best op Prime Day voorbereiden?

Hieronder een aantal tips waardoor jij zeker weet dat je het meest uit de dag haalt;

 • Het begint allemaal met een Amazon Prime account. Zorg dat je deze hebt! Je kunt gratis een maand Prime testen (niet vergeten af te zeggen, anders betaal je meteen voor een jaar).
 • Zorg dat je die dag tijd hebt om te shoppen. Gebruik je koffiepauze om te browsen. Blijf iets langer op het toilet hangen en kijk even of er iets nieuws is!
 • Als je écht goed voorbereid bent heb je in de Amazon mobile app meldingen ingesteld om te weten wanneer bepaalde deals in gaan. Hierdoor ben je er als eerste bij en weet je zeker dat de deal nog beschikbaar is.
Amazon Prime Day 2018 app op iPhone

De app is overzichtelijk en clean. (iTunes, 2017)

 • Klinkt logisch, maar het is toch altijd moeilijker gezegd dan gedaan: Spaar geld! Een tv die normaal €3000 kost en afgeprijsd is naar €1000 is een deal die je niet wilt missen, maar het geld moet er maar net voor zijn. Probeer in te schatten wat je wilt uitgeven en spaar dit in de maanden voor Prime Day 2018 op.
 • Wees bereid om tot laat in de nacht naar deals te jagen. Wie weet komt jouw droom deal net vrij als je in bed gaat liggen. Tip: koffie helpt.

Betalen bij Amazon

Omdat je theoretisch bij de Duitse versie van Amazon bestelt (amazon.de/nl) kan dit vragen opwekken. Sommige pagina’s zijn nog niet optimaal vertaald, waardoor je some ineens een Duitse zin ziet.

Schrik hier niet van! Amazon werkt hard aan de Nederlandse variant van de website. Op het moment kun je bij amazon.nl alleen boeken bestellen.

Betalen bij Amazon is ook makkelijker dan je zou verwachten! Je kunt er hier alles over lezen in ons uitgebreide artikel.

Kun je niet wachten tot midden juli met shoppen? Blader dan eens door onze nieuwste deals!

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»