Birkenstock sale banner geel zwart leer

Sale bij Birkenstock: tot wel €77 korting!

Birkenstock sale banner geel zwart leer

Sale bij Birkenstock

Het zijn geen flip-flops, geen sandalen… het zijn Birkenstocks! Ieder jaar kijken we er weer naar uit om ze aan te trekken!

De heerlijke zool, het zachte suède over de voet en de stabiliteit die ze geven.

De Birkenstock sale is net zo bijzonder als de schoenen zelf! We hebben kortingen gezien van €77. De button hieronder brengt je direct naar de sale.

naar de dames sale

naar de heren sale

Ben jij / ken jij iemand met imitatie Birkenstocks omdat de ‘A-merk’ schoenen te prijzig zijn? Dat is met deze sale geen excuus meer!


Birkenstock sale logo banner

Het merk waar je voeten van gaan houden! (Birkenstock, 2018)

Hoe vallen Birkenstocks uit?

Dit is een veelvoorkomende vraag. Birkenstocks vallen een halve- tot een hele maat groter uit. We spreken hier uit persoonlijke ervaring. Heb je maat 41? Bestel dan maat 40.

Twijfel je toch nog? Dan kun je bij bijna alle schoenenwinkels wel een paar vinden om even te passen.

Waar kun je Birkenstocks het beste kopen?

Birkenstocks zijn in veel retail winkels prijzig en zelden meer dan 20% afgeprijsd. Bijna de hele Savly redactie heeft in een schoenenwinkel gewerkt en bevestigt dit volmondig.

Je kunt ze het beste online bestellen. Wij zijn altijd op zoek naar scherpe deals om jou de moeite te besparen. Wat zit er beter dan een Birkenstock? Een Birkenstock met korting!

Hoe vind ik de Birkenstock Sale?

De Birkenstock sale is goed verstopt. We moesten zelf een paar keer doorklikken om er te komen. Houd gewoon deze pagina in de gaten! Wij houden je op de hoogte van nieuwe sales.

Uitgelezen? Bekijk dan hieronder de sale!

Naar de Birkenstock sale

Comments