Black Friday 2018 – Nederland

Black Friday 2018 valt dit jaar op 23 november – wat kun je verwachten? Crazy deals op fashion, beauty, interieur en meer! De perfecte timing om de leukste items voor een prikkie te scoren én alvast je sinterkerst inkopen te doen!

Hieronder vind je alvast een voorproefje van afgelopen jaar, gevolgd door meer Black Friday info, tips en tricks!

 

    

Deals

Wie deden er in 2017 mee? 

Inmiddels doet bijna elke webshop wel mee aan Black Friday, de één geeft meer korting dan de ander, maar korting is gegarandeerd! Je kunt denken aan Nike, adidas, Asics, Converse, Asos, Sacha, Wehkamp, Bol, Douglas, The Body Shop, Hunkemöller en véél meer. Wij geven je binnenkort een mooi visueel overzicht, inclusief aanbiedingen per webshop hieronder!

Let op: de meeste deals zullen verlopen zijn.

Wat is Black Friday? 

De dag na Thanksgiving staat bekend als Black Friday en is een van oorsprong Amerikaanse traditie (sinds 1932). Inmiddels doen wij ook mee! En deze dag staat volledig in het teken van shoppen. Je krijgt te gekke kortingen en deals op verschillende producten.

Wanneer is het Black Friday 2018? 

Dit jaar valt Black Friday op 23 november. Maar veel webshops beginnen al eerder die week en gaan door in het weekend. Ook  pakken ze de maandag (26 november) mee en een mooie marketing term is ‘Cyber Monday.’

Op deze dag(en) pakken retailers uit met extra kortingen, speciale acties en grootse aanbiedingen om de klanten naar hun shop te lokken. De kortingen zijn met name erg hoog op elektronica, maar elk jaar doen er steeds meer webshops mee aan dit koopfestijn. Vorig jaar waren er bijvoorbeeld ook genoeg kortingen te vinden bij fashion webshops. Een perfecte gelegenheid voor al je Sinterkerst inkopen, toch?

Tips & Tricks voor Black Friday! 

Wij gaan bijna 24/7 aan de slag op Black Friday om de beste deals voor je te vinden. Maar het is onmogelijk om alle producten en prijzen te vergelijken.

Laat je tijdens Black Friday niet gek maken door alle van-voor prijzen . Veel retailers zullen hun eerdere prijzen omhoog gooien waardoor de kortingen groter lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn (bah!).
Vergelijk altijd de prijs van het product dat je op het oog hebt bij verschillende retailers via bijvoorbeeld Google Shopping of Tweakers. Meer informatie over prijsvergelijking lees je hier.

Hoe bereid je je voor op Black Friday? 

Wij hebben als opwarmertje alvast wat Black Friday filmpjes uit het verleden bij elkaar gezocht. Bekijk ze hier

Wat voor een aanbiedingen zijn er te vinden op Black Friday?

Tijdens deze koopjes dag(en) zul je vooral aanbiedingen op elektronicaproducten vinden. De kortingen kunnen hoog oplopen en dus is dit de ideale kans om bijvoorbeeld een nieuwe Playstation, koffiezetapparaat, scheerapparaat of tv te kopen. Echter gaan wij ons focussen op de coolste kledingwinkels die mee zullen doen aan Black Friday.

Kijk dagelijks voor de beste aanbiedingen, kortingen en acties op Savly