Disclaimer

Deze pagina’s zijn gemaakt door:
Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149b
1073 TK Amsterdam

Contact:
Telefonisch: +31 (0) 20 8469520
E-Mail: contact@savly.nl
Internet: www.savly.nl

Vertegenwoordigd door:
Mads Bukholt

Register:
Imbull is geregistreerd in de Nederlandse Kamer van Koophandel
KvK: 34339618
VAT: NL820763548B01

De inhoud van de websites van Imbull b.v. worden met grote zorgvuldigheid samengesteld. Deze paginas worden echter aangeboden zonder garantie op volledigheid en correctheid. Alle deals zijn niet bindend en onder voorbehoud.

De Europese Commissie heeft een platform opgezet voor een “online dispute resolution” (ODR): http://ec.europa.eu/consumers/odr
Wij zijn niet verplicht en zullen niet participeren in een “dispute settlement” procedure voor een consumenten orgaan.
Deze imprint is van toepassing op de pagina www.savly.nl en
– Facebook: https://www.facebook.com/SavlyNetherlands/
– Instagram: https://www.instagram.com/savly_netherlands/
Informatie over data bescherming:

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonlijke data op de website, savly.nl is:

CupoNation GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
tel: +49 (0) 89 96058699
E-Mail: dataprivacy.nl@global-savings-group.com
You can reach our data protection officer Mr. Michael Mayer also under this contact data.

In samenwerking met:

Imbull B.V.
Van Ostadestraat 149b
1073 TK Amsterdam
Telefonisch: +31 (0) 20 8469520
E-Mail: contact@savly.nl
Internet: www.savly.nl

Gedetailleerde informatie over de verwerking en het gebruik van persoonlijke data op onze website en je persoonlijke rechten kun je vinden in onze [Privacy Policy].

1. Aansprakelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze zijde volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Een aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

2. Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

3. Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name de inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om een ​​notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

4. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer

Deze disclaimer moet worden beschouwd als onderdeel van het internetaanbod waarnaar deze pagina werd verwezen. Als secties of individuele voorwaarden van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of geldigheid van de andere delen hiervan niet van invloed.