Dunkin Donuts Schoenen Slogan America Runs On Dunkin banner

Dunkin Donuts Schoenen … ?

Dunkin Donuts Schoenen Slogan America Runs On Dunkin banner

Dunkin Donuts schoenen. Ze bestaan!

2018. Vroeger dachten we dat we tegen deze tijd vliegende auto’s hadden, de wereldhonger hadden opgelost en iedereen in vrede samen zou leven. Daar moeten we nog even op wachten, maar om de honger naar de toekomst te stillen hebben we nu wel Dunkin Donuts schoenen!

Een maand na de Pizza Hut sneakers waarmee je een pizza kon bestellen komt nu weer een voedselketen uit met een stapper.

Saucony x Dunkin Kinvara 9

De naam van de schoen klinkt wat minder appetijtelijk dan bijvoorbeeld een Boston Creme Donut, maar ze zien er wel heerlijk uit!

Dunkin Donuts Schoenen Saucony Sneakers

Dit zijn ze dan! Krijg jij al honger? (Saucony U.S.A., 2018)

Zowel Dunkin Donuts als de sneakerproducent Saucony hebben roots in Boston. Ze gaan hand in hand om met de Dunkin Donut schoenen een eerbetoon aan de Boston Marathon te laten zien. De marathon wordt ieder jaar in de stad georganiseerd.

De slogan van Dunkin Donuts luidt ‘America runs on Dunkin’ ‘, wat natuurlijk erg leuk samen gaat met een schoen ter ere van een marathon!

Dunkin Donuts Schoenen Slogan America Runs On Dunkin

De slogan van Dunkin Donuts. (c. Dunkin Donuts)

Wat maakt ze bijzonder?

Op de schoen zie je allerlei items die Dunkin Donuts symboliseren. Sprinkles, koffie, de herkenbare oranje en roze kleuren en het Dunkin Donuts logo. Op de zijkant staat “Boston”.

Intussen kent Nederland ook een paar Dunkin Donuts filialen. Als je hier al eens geweest bent zul je de details zeker herkennen!

De schoen kost $110 en kan (helaas) alleen in Amerika voorbesteld worden. Woon je zelf- of ken je iemand die toevallig in ‘the land of the free‘ woont? Dan kun je hier terecht.

Leuk feitje: Er zijn maar 2000 modellen geproduceerd, dus de kans dat je er iemand op de wereld mee ziet lopen is ongeveer gelijk aan het winnen van de loterij… ;)

Trek gekregen in shoppen? Bekijk dan hier onze nieuwste deals!

Comments