Veelgestelde vragen

 

Wat is Savly?

Savly.nl is een website voor mensen die op zoek zijn naar sneaker aanbiedingen. Wij zoeken voor jou de beste sneakers tegen de scherpste prijs!

Hoe koop ik een item dat ik leuk vind op deze pagina?

Savly is geen webshop. We zijn slechts een bron voor online shoppers en we zullen je naar de webshop doorleiden die het artikel verkoopt (bijv. Zalando, Nike, Wehkamp of Perry Sport).

Waarom is mijn product nog niet geleverd?

Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de desbetreffende webshop of dienstverlener. Savly verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoopafdelingen van de diverse webshops en kunnen om die reden ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst. Wij raden je altijd aan de status van je bestelling te controleren op de website van de winkelier of neem contact op met hun klantenservice.

Hoe komt het dat de prijs op Savly niet hetzelfde is als op de pagina van de verkoper?

We proberen altijd de meest up-to-date informatie te tonen op onze website, maar prijzen variëren vaak in webshops (bijv. met sales of dagaanbiedingen). Helaas kunnen we niet  alles controleren waardoor het voor kan komen dat de prijs op onze pagina niet (meer) overeenkomt met die van de webshop. De op onze pagina getoonde prijs geldt altijd vanaf de dag/tijd dat we het aanbod hebben geplaatst. Hoe ouder de aanbieding, hoe groter de kans dat de prijs niet meer geldig is of dat het product is uitverkocht. 

Waarom toont Savly andere maten dan de verkoper?

We proberen altijd de meest up-to-date maten op onze pagina te tonen, maar populaire maten zijn vaak snel uitverkocht. Het is helaas onmogelijk voor ons om dit voor alle aanbiedingen bij te houden. De op onze pagina getoonde maten gelden altijd vanaf de dag/tijd waarop we het aanbod hebben geplaatst. Hoe ouder de aanbieding, hoe groter de kans dat jouw maat of het product niet meer beschikbaar is. 

Hoe weet ik dat ik deze website kan vertrouwen?

Wij verkopen niets, dus onze enige bedoeling is om jou te laten zien waar je goede aanbiedingen kan vinden. We selecteren enkel aanbiedingen van webshops die we vertrouwen. 

Waarom zou ik deze website bezoeken?

We combineren onze ervaring als ‘deal jagers’ met onze kennis over mode en lifestyle en daarmee proberen we een uniek aanbod van aanbiedingen met stijl te creëren. 

Wie is verantwoordelijk voor de aanbiedingen op Savly?

We hebben een professioneel team van ‘deal jagers’ dat elke dag het wereld wijde web afstruint op zoek naar de beste aanbiedingen.

Hoe zorg ik dat ik geen aanbieding mis?

Meld je aan voor de Savly nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram. 

Vragen? 

Stuur een mailtje naar contact@savly.nl