Federer Schoenen Roger Tennis Nike Court Oranje Roze

Federer Schoenen: Zijn twintigste titel

Federer Schoenen Roger Tennis Nike Court Oranje Roze

Wie is Roger Federer?

Laten we beginnen bij het begin. Je hebt ongetwijfeld zijn naam voorbij horen komen op het nieuws de laatste tijd.
Roger Federer is een Zweedse tennisspeler van 36 jaar oud. Al jaren staat hij bekend als een van de allerbeste tennisspelers ter wereld, en dat heeft hij eind januari 2018 weer bewezen door zijn twintigste grand slam te winnen.
Dit maakt hem de eerste mannelijke tennisspeler ter wereld met deze titel. Zijn schoenen hielpen hem uiteraard deze titel te behalen. Wij vertellen je meer over de ‘Federer schoenen’

 

Wat hebben Federer schoenen daarmee te maken?

Om deze unieke triomf te vieren zijn wij in Savly stijl gaan zoeken naar kledingstukken die in het teken van Roger staan… en wat vonden we?

Nike heeft een tennisschoen uitgebracht met de handtekening van Roger Federer erin gestikt, speciaal in het teken van zijn toernooi in Melbourne (die hij won!).

 

Hoe zien die Federer schoenen er uit?

Een logische vraag! Wij hebben het antwoord. In de afbeelding hieronder zie je de limited edition NikeCourt Air Zoom Vapor X RF editie.

Wat denk jij, met deze schoenen aan, Federer vs jou, wie zou er winnen? ;)

Roger Federer Schoenen Nike Tennis Roze Oranje Zwart

Afbeelding: NikeCourt Air Zoom Vapor X RF

Waarom wil je deze schoenen ook thuis hebben?

Of je er nou alleen maar naar kijkt, in gaat tennissen of ze gewoon in de gym draagt, het zijn absoluut eye-catchers. Voor de tennis fans zijn deze schoenen ook een eerbetoon aan de legendarische Federer, wat door mede tennisfanaten meteen herkend zal worden door zijn handtekening.

Ben je overtuigd? Of wil je gewoon wat meet informatie en foto’s van deze geweldige Federer schoenen? Dan kun je via de button hieronder terecht bij Nike. Zij hebben alle afbeeldingen, details en bouwmaterialen voor je op een rijtje.

Naar de schoenen!

Ben je niet echt van de sport? Dan kun je hier onze andere Nike deals vinden.

Comments