GUESS SALE full image: mannelijk en vrouwelijk met guess items

Guess what? De sale bij GUESS is legit!

GUESS SALE full image: mannelijk en vrouwelijk met guess items
Afbeeldingen: GUESS op Pinterest

Guess what…

…de sale bij GUESS is on! Stoer, edgy en soms een tikkeltje opvallend. Zo zouden wij het merk omschrijven. Niets is het merk te gek: leer, kleur, pailletten en faux fur. Een merk met ballen aan de ene kant, maar wij ontdekten ook een zachte kant van GUESS. Btw, ook de heren kunnen toffe pieces scoren bij GUESS.

Fun fact – GUESS is vooral bekend om hun jeans en het bootylicious effect ervan. Tsja, met J.Lo als ambassadeur verwachten wij ook niks anders!

naar GUESS

Dit kun je verwachten in de GUESS sale: 

Zelfs wij waren onder de indruk, want sommige items zijn insane afgeprijsd (tot wel 60%). Ook accessoires doen mee, dus als jij een GUESS tas wilt scoren voor nog geen €50,- dan moet je zeker eens kijken. Verzending en retour zijn ook gratis!

A post shared by GUESS (@guess) on

Er zijn wel twee minpuntjes. Sommige items zijn zo voordelig en raken daardoor snel uitverkocht – no room for hesitation dus! Ook geeft GUESS aan dat je bestelling iets langer kan duren, vanwege het succes van de sale. Maar hey, wachten op een cool item is het toch waard?

Klik op de button hieronder en eenmaal bij GUESS aangekomen, selecteer dan of je voor dames of heren wilt shoppen. Enjoy!

Snel naar de sale

Comments