KIKO sale full image

KIKO Milano Sale: luxe make-up voor een zacht prijsje!

KIKO sale full image

Beauty addicts opgelet! In de huidige KIKO Milano sale vind jij de mooiste make-up voor een nog voordeligere prijs. Foundation, lippenstift, oogschaduw en meer…tot wel 50% afgeprijsd. Tijd om je make-up routine nieuw leven in te blazen, want het voorjaar staat weer voor de deur! Op de site van KIKO vind je ook allemaal trends en inspiratie, dus neem zeker eens een kijkje!

KIKO SALE ONTDEKKEN

Hieronder zie je een klein voorproefje: 

Kiko Milano Sale voorproefje

Een korte introductie – KIKO MILANO?

Nu vrijwel in elke stad te vinden, maar een korte introductie is wel op z’n plaats. KIKO MILANO wil professionele luxe een stapje dichter bij de consument (wij vrouwen dus!) brengen. Waarom zou innovatieve cosmetica duur moeten zijn? KIKO steekt hier een stokje voor en geeft ons de mogelijkheid om luxe make-up te ontdekken voor een voordelige prijs. Levendige kleuren, recente innovaties, trends en de fijne textuur omschrijven dit Italiaanse merk. P.S. KIKO test niet op dieren en daar zijn wij heel happy mee!

Onze ervaring met het merk:

Op 14.02.2018 schreef Savly’s eigen Editor Zlata: …”Als ik er zo over nadenk heb ik stiekem toch nog 4 producten van KIKO: foundation, concealer, een poeder en een oogschaduw palette. De poeder is al zo’n jaar op, maar ik ben zo verliefd op de classy verpakking dat ik het niet over mijn hart verkrijg om het weg te gooien. De foundation dekt supergoed en de oogschaduw palette (die ik heb aangeschaft voor Oud & Nieuw) wordt nog dagelijks gebruikt! De verpakkingen zien er inderdaad luxe uit (is voor mij toch een reden om bij KIKO te shoppen) en de producten stellen ook niet teleur. Hmm…misschien toch maar eens een nagellakje of lippenstift proberen. I will let you know!

SALE BEKIJKEN

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»