de kleur van het jaar 2018 ultraviolet paar

Hype: deze kleur gaan we massaal dragen deze lente!

Ivelina

de kleur van het jaar 2018 ultraviolet paar

 ” Ultra Violet lights the way to what is yet to come! ”

…aldus Pantone Colour Institute. Ultraviolet (ofwel Pantone 18-3838) is in december uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2018. Pantone is een bedrijf dat zich bezighoudt met kleurcoderingen en elk jaar kiezen ze de color of the year. Hoe? Pantone doet eerst uitgebreid onderzoek naar onze kunst, films, reisbestemmingen en heel veel sociaal-economische omstandigheden. Volgens het bedrijf staat ultraviolet voor nieuwheid, vindingrijkheid en een originele visie voor de toekomst.

Kleur van het jaar 2018 Ultraviolet Pantone

Afbeelding: Pantone op Pinterest

Hoe kun je ultraviolet aan je garderobe introduceren?

Ultraviolet en zijn variaties (lila, paars enz.) domineren nu al onze street fashion scene. Celebrities zijn de echte daredevils die niet bang zijn om deze krachtige kleur te dragen. Rihanna rockt bijvoorbeeld ultraviolet met haar eye-grabbing violet lippen en een paarse zonnebril van Dior.

Rihanna Dior ultraviolet kleur van het jaar 2018

Afbeedling: Gotceleb.

What else? Draag het ook als een (maxi) jurk, een tweedelig pak of een statement broek! Wil je iets subtielers? Geef je outfit een finishing touch door een accessoire in het paars toe te voegen. Statement earrings, toffe bags of een zonnebril zijn hier perfect voor!

Afbeelding: Gabrielaganem op Pinterest.

ultra violet kleur 2018 vogue paris fashion week

Afbeelding: Vogue.

Wij zijn al fan! Hier nog een paar geïnspireerde suggesties die je met tot wel 76% korting kunt shoppen:

Comments