Limango: kortingen tot wel 70% op merken!

Limango: kortingen tot wel 70% op merken!

Limango: kortingen tot wel 70% op merken!

Wij vonden een paar leuke (tijdelijke) deals bij onze partner limango! Kleurrijk servies van Rice was fantastisch onder de boom past, cosmetica van KEDMA om je er op je allerbest uit te laten zien tijdens de feestdagen, en nog veel meer. 

 

naar limango

Meer informatie over limango en het aanmelden vind je hieronder *je moet je namelijk eerst registreren*, maar eerst een lekker voorproefje:

 

Andre Belfort horloges

Horloges van zeer hoge kwaliteit, met materialen die generaties meegaan.

 

Rice servies

Rice servies wordt ontworpen in Denemarken en gemaakt in derde wereld landen met respect voor mens en omgeving, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. 

 

KEDMA Cosmetics

Florida glow kun je wel zeggen- dit Amerikaanse merk is bekend om zijn dode zee-extract producten.

naar limango

Hoe werkt het? 
limango is een private shopping club, dit betekent dat jij je moet aanmelden (kost verder niks, pfiew!) om de deals te ontvangen. Om de zoveel tijd komen er weer nieuwe sale deals op de website met kortingen tussen de 30% en 70% (soms zelfs wel 80%) op bekende merken. Kleding, schoenen, sieraden en zelfs home & living items zien wij voorbijkomen.

Na afloop van de actie plaatst limango een bestelling bij de fabrikant en verstuurt het direct naar jou (zo bespaart Limango op dure warenhuis kosten en zijn de items daarom zo voordelig). De levertijd kan daarom wat langer duren (minpunt, maar de prijsbesparing is het wachten wel waard!)

Verzendkosten: €3,95 per actie
Retour: Vergoeding van €3,95

Wij houden de acties van limango goed in de gaten en geven jou hier alvast een voorproefje van de beste deals. Is je interesse gewekt? Klik dan hier om naar limango te gaan en meld je aan om de deals te kunnen zien. Je komt op de homepage uit en de deals die wij hier laten zien vind je daar (mits ze niet al verlopen zijn).

Afmelden
Kan heel makkelijk op elk gewenst moment! Wij snappen heel goed dat je niet zit te wachten op mailtjes en ongewenste nieuwsbrieven. Vind je de acties van limango toch niet zo of wil jij je gewoon afmelden? Dit hebben wij voor je getest en het kan supermakkelijk. Je hoeft geen reden op te geven en kunt je account gewoon zelf in je persoonlijke gegevens verwijderen. Heel fijn, want vaak is het nog weleens een gedoe!

aanmelden bij limango

 

 

Comments