lippsticks voorjaar trends banner

Deze 5 lippenstift trends gaan 2018 domineren!

Ivelina

vaste klant bij Douglas.

mrt 3
lippsticks voorjaar trends banner

Het zonnetje breekt weer door en de lente komt eraan! Met een frisse blik kijken we weer naar de lipstick trends van 2018. Welke kleuren kunnen we dit jaar verwachten en waarom? Wij hebben hieronder de 5 hottest lippenstift trends voor je op een rijtje gezet!

LIppenstift trends 2018 Harpers Bazaar

Foto op Pinterest: Harper’s Bazaar

1. Gloss

Lipgloss is back! Een favoriet lipproduct voor ons uit de jaren ’90. De lipgloss maakt komend voorjaar zeker een comeback. Je kunt hem op verschillende manieren dragen – kies enkel voor lipgloss voor een optimale over the top gloss effect of breng daaronder eerst nog een lipstick aan voor een sterkere kleur.

11 years ago baby ✨

A post shared by Rihanna (@___badgalriri____) on

2. Make-out lips

Onze lippen hoeven niet meer perfect te zijn? Wat? Echt! Ideaal toch als je haast hebt in de ochtend? Om het messy effect voor elkaar te krijgen, kies voor lipsticks in neutrale kleuren. Je hoeft geen lippotlood te gebruiken (geld besparen is ook belangrijk) of per se binnen de lijntjes te kleuren. Bij deze make-up trend gaat het allemaal om een messy maar sensuele look. Het resultaat is verbluffend!

Foco nos olhos com make metalizado e quente. Aposte! #regram @hungvanngo @emrata

A post shared by Ouibelle (@ouibelleblz) on

3. Metallic finish

Een metallic finish op je lippen is in 2018 helemaal on trend. Een tip is om wat highlighter te gebruiken in het midden op de bovenrand van je lippen. Voor de echte daredevils:  doe eens gek en gebruik een all metallic lippenstift. Zo geef je je gezicht een hele unieke (en dramatische!) uitstraling. Prima voor een party avond met je vriendinnen. Because why not?

Weather Collection 2/28 at 3pm pst @kyliecosmetics 💛 📷: @jamienelson6

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

4. Rode lippen

Kleur, kleur en nog eens kleur! Rode lippenstift is een echte klassieker die we elk seizoen zien terugkomen. Als je voor een opvallende look gaat, houd de rest van je make-up dan zo rustig mogelijk en accentueer alleen de vorm van je lippen!

Irresistible lightness. #blumarine #blumariness18 #ss18 #mfw #runway #irresistiblelightness

A post shared by Blumarine (@blumarine) on

5. Perzikkleur

Peach is zo’n mooie kleur en een hele veelzijdige optie. Girls (en boys…) love it! Deze trend is on fire bij verschillende celebrities en zelfs op de catwalk! Perziktinten zijn perfect voor dit voorjaar en geven je make-up look een zachte en vrouwelijke uitstraling.

So happy & grateful to have this amazing lady presenting the #InStyleAwards to me tonight ❤️🙏🏼 @selenagomez @instylemagazine ❤️❤️

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on


Less is more

Deze lente staat in het teken van minimalisme. Onze tip is om te zorgen dat je huid er gezond en fris eruitziet! Houd ook rekening met de kleur van je huid en kies voor een naturel look die goed bij jouw huidskleur past. :)

Inspiratie nodig? Hier nog een paar mooie lipsticks en lipgloss voor je!

Comments