Wie zijn wij?

Onze e-mailnieuwsbrief wordt je aangeboden door [Imbull BV en CupoNation GmbH] (“wij”).

Wij maken deel uit van de [Global Savings Group GmbH]. Global Savings Group GmbH is een [commerce content-platform dat opereert via de digitale portalen van haar lokale entiteiten en een combinatie biedt van product ontdekking, aanbevelingen, deals en kortingen].
Binnen Global Savings Group is CupoNation GmbH verantwoordelijk voor de algemene strategie, inclusief de marketingstrategie en kwaliteitswaarborging voor de gehele groep. Binnen deze functie beslist CupoNation GmbH ook over de doeleinden en middelen van de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld in betrekking tot we de websites binnen de Global Savings Group GmbH. Lokale entiteit Imbull BV behandelt uw klantrelatie en is verantwoordelijk voor de specifieke inhoud van de nieuwsbrief op lokaal niveau.

Welke inhoud kun je verwachten?

Onze nieuwsbrief bevat een samenvatting van de beste deals die door ons team zijn gevonden en biedt links naar onze websites voor meer gedetailleerde informatie over elke deal. Soms kunnen we ook enkele tips opnemen over de reismarkt die wij relevant vinden voor onze doelgroep.

Hoe vaak worden de nieuwsbrieven verzonden?

We sturen ongeveer 1 nieuwsbrief per week. Alleen bij speciale gelegenheden, waarbij we speciale aanbiedingen of acties vinden die we met onze doelgroep willen delen, kunnen we tot maximaal 7 nieuwsbrieven versturen voor de desbetreffende week.

Analyse

Om onze nieuwsbrief voor je te optimaliseren en om meer inhoud van hoge kwaliteit te bieden, analyseren we hoe vaak de nieuwsbrief wordt geopend door lezers en op welke links de lezers klikken.

Gebruik van Mailchimp

We gebruiken MailChimp, een in de VS gevestigde e-mailservice, voor het beheren van de nieuwsbrief abonnementen en het evalueren van het gebruik van onze nieuwsbrief. Binnen dit process met Mailchimp worden uw gegevens overgedragen aan de VS op basis van het zogenaamde “EU-US Privacy Shield”.

Dubbel opt-in en opt-out

Nadat je je e-mailadres hebt opgegeven, ontvang je van ons een e-mail met daarin het verzoek je inschrijving te bevestigen (Opt-in E-mail). Alleen na deze bevestiging kunnen we je de geheime deals sturen, check dus ook zeker even je spam map.

Je kunt op elk moment je persoonlijke gegevens bijwerken of je afmelden voor de lijst met ontvangers van de nieuwsbrief (de zogenaamde opt-out), via de link die onderaan elke nieuwsbrief te vinden is. Je kunt je ook hier ten allen tijde afmelden [hier].

Privacybeleid

Gedetailleerde informatie over hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens wanneer je zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, is te vinden in ons privacybeleid.

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»