Nike air max day banner 2018

Nike Air Max Day 2018: It’s here

Nike air max day banner 2018

26 maart: Nike Air Max day

De Nike Air Max sneaker verscheen voor het eerst in de jaren 80. Destijds ontworpen voor de hip-hop scene en met een prijskaartje van 300 gulden – deze sneakers waren niet voor jan en alleman.

Intussen zijn er modellen beschikbaar voor een lagere prijs, maar omgerekend kost de gemiddelde Air Max nog steeds rond de 264 gulden (€120)!

Een schoen moet wel heel erg geliefd zijn als ze voor zo’n prijs na al die jaren nog steeds razend populair zijn… en geloof ons, dat zijn ze!

De Nike Air Max is niet meer weg te denken van het Nederlandse straatbeeld. Grote kans dat je zelf een paar hebt staan! Zo niet? Waar wacht je nog op! Check alle Air Max modellen bij Nike hieronder.

Air Max voor dames

Air Max voor heren

Wat is de bedoeling van deze dag?

Om het lange en succesvolle bestaan van de Nike Air Max te vieren brengt Nike de ene na de andere nieuwe sneaker uit in de maand maart. Een voorbeeld hiervan is de Nike Atmos Animal Pack 2.0 sneaker.

Naast nieuwe sneaker releases zijn er weinig bijzonderheden aan deze dag. Wij gaan op kantoor in ieder geval allemaal een paar Air Max aantrekken op de 26e. Doe jij ook mee?

Maar ik heb nog geen (nieuwe) Air Max..!

Niet gevreesd. Wij zetten onze Air Max deals voor je op een rijtje zodat je voorbereid voor de dag kunt komen.

Zoek je toch naar iets anders? Dan vind je hier onze nieuwste Nike deals!

Comments