Nike Air Vapormax Plus Groen Blauw Sneaker

Nike Air Vapormax Plus – Vapormax, maar dan nog beter

Frank Goorhuis Linders Savly

Frank

Nike addict

feb 19
Nike Air Vapormax Plus Groen Blauw Sneaker

Wat is de Nike Air Vapormax Plus?

De Nike Air Vapormax Plus is een gloednieuwe sneaker van Nike, uitgebracht op 25 januari 2018. Er zat enorm veel spanningsopbouw achter de schoen door geruchten en leaks.

Hij komt iets na de Nike Air Vapormax, wat een lichter model is met als doel de hardloopwereld te overheersen. Deze was direct enorm populair en is een style icoon geworden.

De Nike Air Vapormax Plus is een meer sneaker-like product met een hogere instap en een minder strak bovenwerk dan de originele Vapormax. Dit maakt hem nog geschikter voor ‘everyday wear‘.

 

Wat kost de Nike Air Vapormax Plus?

Op het moment van schrijven is de schoen nog geen week beschikbaar, en zijn er nog geen kortingsacties of sales beschikbaar. De schoen kost bij Nike zelf €210.

Wij houden natuurlijk onze ogen open voor nieuwe aanbiedingen! Wil je er als de kippen bij zijn, kun je nu al bij Nike terecht!

Let op: Door de enorme populariteit zijn op het moment van schrijven twee van de drie kleuren al uitverkocht, maar Nike staat bekend om het snel aanvullen van hun beschikbare maten. Via de button hieronder kun je de voorraad checken!

Naar Nike!

Waarom is hij zo bijzonder?

Net als de Nike Air Vapormax is de Plus variant voorzien van een gloednieuw dempingssysteem. Anders verwoord; er zit een nieuwe zool onder.

In de bekende Air Max serie van Nike heeft de hak een air pocket die voor de demping zorgt. In de Vapormax serie is de hele zool een air pocket.

Onder verschillende drukpunten van de voet heeft de sneaker air pockets in plaats van het normale schuim. Dit zorgt voor een extra bounce in elke stap, omdat door de druk van de voet de lucht in de pockets wordt samengeperst, en bij het optillen van de voet de lucht die kracht weer meegeeft.

 

Hoe ziet hij eruit?

Hieronder hebben we een paar afbeeldingen van Nike geplaatst. Je ziet dat de zool er compleet anders uit ziet dan gewend.

Nike Air Vapormax Plus Sneaker Zwart Links Nike Air Vapormax Plus Sneaker Donker Groen Twee Nike Air Vapormax Plus Sneaker Blauw Zool

 

We love ‘em. En jij?

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»