Nike Animal Pack 2.0 Sneakers Banner

Nike Animal Pack 2.0 Sneakers. Gekker moet het niet worden!

Nike Animal Pack 2.0 Sneakers Banner

De nieuwe Nike Animal Pack 2.0 Sneakers

Nee, je ziet niet dubbel! Voor Air Max Day 2018 komt Nike samen met de Japanse sneakergigant Atmos op de proppen met de Nike Animal Pack 2.0 sneakers.

Het gaat hier om twee nieuwe schoenen: De Nike Air Max 1 en de Air Max 95 in het Animal Pack 2.0 design.

Air Max dag

26 maart 1987. Grote kans dat het die dag in Nederland regenachtig was, maar dat terzijde. Deze donderdag was de eerste dag waar de Nike Air Max sneaker het licht zag.

Deze datum is door Nike uitgeroepen als de officiële ‘Air Max Day’. Om dit te vieren brengt Nike met regelmaat nieuwe modellen uit op deze dag, of organiseert leuke events.

Nike Animal Pack 2.0 Sneakers Air Max

De Nike’s naast elkaar. Foto van Stadium Goods

Hoe style je dit in hemelsnaam?

We begrijpen deze vraag maar al te goed. De sneakers zijn om het maar zacht uit te drukken een sensory overload.

Wees gerust! Niet alleen komt Nike uit met bijpassende kleding, je kunt gewoon een basic zwarte of blauwe broek bij deze schoenen aantrekken en er super stijlvol uit zien.

Af te raden is een drukke broek zoals ripped jeans of iets met spannende details. Bewaar deze beauty’s voor een ander moment.

Strik de veters onder de tong van de sneaker en verstop ze in de schoen. Strik je ze aan de buitenkant, dan maak je je schoen nog drukker.

Nike Animal Pack 2.0 Sneakers Air Max naast elkaar

Een gedetailleerdere look. Foto van Hanon

17 maart is de dag

Op zaterdag 17 maart is het zo ver, dan kun je de Nike Animal Pack 2.0 sneakers bestellen bij Nike. De prijzen zijn alleen nog in Amerikaanse dollars bekend. Voor de Air Max 1 variant ben je $160 kwijt en voor de Air Max 95 tel je $200 neer.

De trend is vaak dat dezelfde prijslevels worden aangehouden in euro’s. Wij gaan er dus van uit dat je er ook respectievelijk €160 en €200 voor zult gaan betalen. Heb jij het ervoor over? :)

 

Kun je niet wachten? Bekijk dan eens onze nieuwste Nike deals!

Comments