ONLY brand pagina

Only Sale | Vanaf €5,95

ONLY brand pagina

Sale bij ONLY

Oh, we love ONLY! Dit is dé online fashion store voor al je verfrissende spring outfits. Goed nieuws! Dit is je kans om je nieuwe jeans, jas, top of sweatshirt uit de ONLY sale te shoppen en daarmee geld te besparen. Slim shoppen, noemen we dat!

naar de sale

De button hierboven brengt je naar de ONLY sale. Hieronder volgt nog wat handige info over ONLY!


“The ONLY girl always looks amazing in an effortless way!”

Wat is ONLY?

ONLY maakt deel uit van het Deense familiebedrijf Bestseller dat zich vanaf zijn oprichting in 1975 heeft gespecialiseerd in kleding en accessoires. Het Only-merk is in het geheel gespecialiseerd in ladies fashion. Ben jij iemand die niet bang is om jezelf te uiten, dan is ONLY echt iets voor jou! The ONLY girls zijn niet beperkt tot een bepaalde style, maar durven juist te experimenteren met allerlei verschillende fashion trends.

Waar kun je ONLY het beste kopen?

Op dit moment heeft ONLY heel veel producten in de aanbieding. Heb je iets leuks gevonden? Bestel het dan zelf bij ONLY.

Verzendkosten & retourneren 

Bij bestellingen van boven de €60,- is de verzending gratis, anders kost thuisbezorgen €3,95. Selecteer je de optie Click & Collect via PostNL? Dan ben je slechts €1,- kwijt.

Items terugsturen is helemaal gratis. Te gek!

Hoe vind ik de ONLY Sale?

Volg Savly op de voet om op de hoogte te blijven van acties van ONLY. Zo ben je er als eerste bij en is de kans het grootst dat jouw maat er nog tussen zit!

Uitgelezen? Bekijk dan hieronder de sale!

naar de sale

Comments