Over ons

Welkom op Savly.nl 

Op Savly vind je aanbiedingen, kortingen, informatie en tips omtrent online shoppen. Savly is een community voor lifestyle savers van Nederland. Ben je een echte koopjesjager? Of hou je gewoon van fashion en schoenen? Wij helpen je verder!

Hoe werkt het?

Het idee van de website is eenvoudig. Het Savly-team speurt dagelijks het internet af opzoek naar de beste fashion aanbiedingen.

Zit er een deal bij die je bevalt? Dan klik je eenvoudig op de groene button in de post waarna je wordt doorgeleid naar de webshop die het artikel verkoopt (bijv. Nike, Wehkamp of Perry Sport). Wij verzamelen slechts de aanbiedingen (we zijn dus geen webshop) en zijn op geen enkele wijze betrokken bij de verkoop van producten. Om deze reden plaatsen we ook enkel aanbiedingen van websites die we vertrouwen.

Waarom savly?

Savly is bedoeld om gebruikers te voorzien van de beste aanbiedingen, tips en informatie omtrent fashion.  Zo blijf jij op de hoogte van de laatste sales, deals en kortingen. Wil je nooit meer een topdeal missen? Schrijf je in voor de Savly nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.

Win-win?

Dit klinkt gek, want in de commercie is er bijna altijd een verliezer. Bij dit businessmodel is dat echter niet het geval. Dit komt doordat wij werken met partnerprogramma’s. Dat werkt als volgt; op het moment dat een bezoeker via onze website een product bestelt wint de consument omdat hij/zij de allerlaagste prijs heeft. De retailer (verkoper van het product) wint omdat hij meer producten verkoopt. En wij winnen omdat we van het partnerprogramma een commissie krijgen. Op deze manier hoeven we onze website niet te bevuilen met irritante reclames en onmogelijk te omzeilen banners.

Style. Save. Shop!

Liefs,

Jouw Savly Team

Ben je benieuwd naar onze nieuwste deals? Klik dan hier om naar de homepage te gaan!