Over ons

Savly.nl – Where style meets saving

savly header

Welkom op Savly.nl 

Op Savly vind je aanbiedingen, kortingen, informatie en tips omtrent (online en offline) shoppen. Savly is een community voor lifestyle savers van Nederland. Ben je een echte koopjesjager? Of hou je gewoon van fashion en aanbiedingen? Wij helpen je!

Hoe werkt het?

Het idee van de website is eenvoudig. Het Savly-team speurt dagelijks het internet af opzoek naar de beste lifestyle aanbiedingen.

Zit er een deal bij die je bevalt? Dan klik je eenvoudig op de groene button in de post waarna je wordt doorgeleid naar de aanbieding op de pagina van de retailer. Wij verzamelen slechts de aanbiedingen en zijn op geen enkele wijze betrokken bij de verkoop van producten. Om deze reden plaatsen we ook alleen maar deals van websites die we vertrouwen.

Waarom savly?

Savly is bedoeld om gebruikers te voorzien van de beste aanbiedingen, tips en informatie in diverse categorieën, te noemen: fashion, wonen en vrije tijd. Daarnaast hebben we de categorie ‘collectie’, hier vind je grote sales van webshops of trendcollecties.

Wil je nooit meer een topdeal missen? Schrijf je in voor de Savly nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram

Win-win?

Dit klinkt gek, want in de commercie is er bijna altijd een verliezer. Bij dit businessmodel is dat echter niet het geval. Dit komt doordat wij werken met partnerprogramma’s. Dat werkt als volgt; op het moment dat een bezoeker via onze website een product bestelt wint de consument omdat hij/zij de allerlaagste prijs heeft. De retailer (verkoper van het product) wint omdat hij meer producten verkoopt. En wij winnen omdat we van het partnerprogramma een commissie krijgen. Op deze manier hoeven we onze website niet te bevuilen met irritante reclames en onmogelijk te omzeilen banners.

Style. Save. Shop.

Savly NL team