Puma background (1) Puma background (1)

Puma sneakers sale!

Savly zoekt altijd de beste Puma deals voor jou. Ons team van ‘dealhunters’ zoekt elke dag op betrouwbare websites naar de mooiste Puma sneakers voor de beste prijs. Hieronder zie je al onze deals van Puma.

Let op: hoe verder je naar beneden scrollt, hoe ouder de deal is. Dit betekent dat in de tussentijd de prijs kan zijn veranderd of dat de schoen uitverkocht is. Maar niet getreurd – we plaatsen dagelijks nieuwe Puma sneakers aanbiedingen! ;)

‘Push harder than yesterday if you want a different tomorrow’

 

Het verhaal achter Puma

Het verhaal van PUMA begint met twee broers, twee schoenfabrieken en een stad in Beieren, Duitsland. De broers Adolf (roepnaam: Adi) en Rudolf Dassler weten als geen ander dat het runnen van een familiebedrijf een hels karwei is. Rudolf richtte daarom in 1948 PUMA Schuhfabrik Rudolf Dassler op. Nu staat PUMA voor zelfvertrouwen, joy, dapperheid en vastberadenheid. PUMA wil jou motiveren om your best potential voorbij te streven en dat doen ze m.b.v. 70 jaar kennis en ervaring!

Fun fact: PUMA vs Adidas 

Twee van de grootste sportmerken begonnen onder één dak dames en heren! Adi Das(sler) is de broer die adidas (get it?) oprichtte in 1949, nadat Rudolf Dassler PUMA had opgericht. Het is tot nu toe nog steeds niet bekend waarom hun wegen gescheiden zijn. Maar hey, zo kunnen wij genieten van twee toffe en verschillende merken, toch?

Is PUMA on trend anno 2018? 

De afgelopen jaren is PUMA flink gestegen in de fashion wereld. De toffe colabs met sterren als Rihanna, The Weeknd, Cara Delavingne en Selena Gomez hebben hier sterk aan bijgedragen. Zelfs een Hello Kitty collectie passeerde de revue!

In 2018 zijn platform sneakers overigens ook helemaal hot (lees: sneaker trends 2018), dus PUMA is helemaal on point als het komt op hun platform modellen.

Welke PUMA modellen zijn hot? 

Voor de dames hebben we natuurlijk de famous PUMA sneakers met strik: de PUMA Basket Heart modellen. Maar ook de PUMA (suede) Platform en Puma Vikky zien we veel in de streetstyle fashion scene. Met de PUMA Fenty x Rihanna modellen maak jij gegarandeerd een statement.

Voor de heren zijn de PUMA Tsugi en Ignite modellen helemaal hot! De klassiekers als de Puma Match Vulc en Suede zijn ook altijd goed.

Hoe vallen PUMA sneakers uit? 

Bestel altijd de maat die je normaal gesproken hebt, tenzij anders is aangegeven op de website van je bestelling. Bij twijfel kun je de matentabel van PUMA raadplegen (klik hier voor de matentabel: scroll naar beneden om die van de schoenen te checken).

Waar kun je PUMA het beste shoppen? 

Via Savly natuurlijk! Wij struinen elke dag het internet af en zoeken de beste PUMA deals voor jou. Deze vind je dan ook hierboven. Over het algemeen kun je de populaire PUMA sneakers bij bijna elke webshop of fysieke winkel wel vinden. Tip: shop online, dit is vrijwel altijd goedkoper omdat je prijzen kunt vergelijken.

Onze PUMA sneakers sale collectie: 

In deze PUMA collectie vind jij verschillende kortingen en deals op modellen, zoals de PUMA Basket Heart, PUMA Suede Platform, PUMA Vikky, PUMA Tsugi, Ignite…de lijst is eindeloos.

 We hebben ook veel toffe deals van adidas en Nike!

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met deze collectie?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?