Rozen dinner rood

Essentials voor jouw perfecte romantische Valentijns avond

Rozen dinner rood

Wat maakt jouw Valentijns avond nog romantischer?

Je was deze Valentijnsdag vast al van plan om een flesje wijn open te trekken en een kaarsje aan te steken. Dit advies zullen we je dan ook besparen. Wij hebben na uitgebreid research gedaan te hebben een compilatie gemaakt van romantische avond ideeën waar je misschien niet direct aan zult denken.

Chocoladefondue

Vrouwen zijn over het algemeen gek op chocolade, en voor mannen geld “liefde gaat door de maag”. Snijd een ananas, een tros bananen en appels in stukjes en haal de kroontjes van een doosje aardbeien. Presenteer dit op een schaal naast een fonduepan met gesmolten melkchocolade en voila! Kaarsje ernaast en de sfeer is helemaal compleet.

Tip: Geen zoetekauw? Je kunt ook een kaasfondue doen! In dat geval is het wijs de fruitstukjes te vervangen door brood, een vleesje of andere hartige dippers.

Memory

Je zult wel denken, wat raaskalt Savly nu weer?

Je kent het spel memory ongetwijfeld nog van vroeger. Een hoop kaarten op tafel verspreid met op de achterkant een plaatje. Zoek twee dezelfde kaarten bij elkaar en je mag ze houden. Degene met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint.

Dit kun je ook goed met foto’s van jou en je partner doen! Selfies, vakantiefoto’s, schoonmoeder.. alles wat je maar kunt bedenken en wat jullie samen hebben meegemaakt. Druk elke afbeelding dubbel af, plak ze op een stukje karton en klaar! Met dit spel haal je letterlijk memories op en hebben jullie ongetwijfeld een avond vol gesprekken over leuke momenten in jullie relatie.

Tip: Dit kan natuurlijk ook met vrienden!

 

Acoustic jazz

Van al onze romantische avond ideeën is dit misschien wel de meest onbekende!

Heb je je uitgesloofd in de keuken? Top! Uit onderzoek blijkt dat acoustic jazz op een laag volume een romantische sfeer versterkt. Muziek streaming services als Spotify en Apple Music hebben een aantal playlists voor je klaargezet, en op Youtube zul je ook meer acoustic jazz vinden dan je in je hele leven luisteren kan.

Happy dining!

 

Massages

Wie vindt het nou niet heerlijk om even gekneed te worden door zijn of haar geliefde? Een massageolie kost bij winkels als Yves Rocher maar een paar euro en een fles gaat maanden mee. Het is goed voor de huid en heeft meestal een heerlijk aroma.

Masseer je partner eerst zonder olie om de spieren op te warmen, en begin pas daarna met olie. Hierdoor komen de spieren los en ontstaat dat heerlijke, ontspannen gevoel.

Via de button hieronder kom je uit bij Yves Rocher, waar je, nog op tijd, een flesje olie kunt bestellen voor Valentijnsdag.

Naar Yves Rocher

 

Bloemen

Bloemen worden ondanks hun typerende verschijningen in romantische films vaak over het hoofd gezien rond Valentijnsdag. Dit omdat een bos bloemen zoals in de films klauwen met geld kan kosten.

We schrijven dat schuingedrukt omdat een mooie bos bloemen helemaal niet veel geld hoeft te kosten. Grote kans dat de bloementoko om de hoek je de hoofdprijs rekent omdat het een eenmanszaak is. Grotere bedrijven kunnen het niet alleen goedkoper aanbieden, ze leveren het ook nog eens bij je af zodat je niet op de fiets door weer en wind je bosje hoeft op te halen.

Uit ervaring is de bloemenshop hieronder uitstekend en we raden je deze daarom ook aan. Een bloemetje erbij maakt iedereen blij!

 

Nog meer romantische avond ideeën

Op onze Valentijnspagina vind je nog veel meer inspiratie voor leuke, romantische en ontspannende bezigheden voor jou en jouw Valentijn, of dat nou je beste vriend of je partner is!

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»