8 x Romantische Valentijnsdates

Profielfoto Editor

Zlata

Wil wel thuiskomen voor die cozy picknick!

feb 2

Op Valentijnsdag wil je natuurlijk uitpakken! Je nieuwe vlam, vriend of vriendin moet een mind blowing indruk krijgen van jouw romantische skills. Maar ja…wat gaan jullie dan precies doen? Wij zetten hier 8 romantische Valentijnsdates voor je op een rijtje. 

Romatnische Valentijn Dates Happy Couple

Pinterest: britney-egner-yfyc.squarespace.com

Diner met een knallend einde onder de sterren

Classic move op Valentijnsdag is natuurlijk een romantisch diner bij kaarslicht. En helemaal niet afgezaagd, wie is er nou niet blij met een lekkere maaltijd. De romantiek staat op het punt van beginnen, want een wandeling richting huis onder de sterren, hand in hand, is een perfecte afsluiter van deze avond. Of toch nog mee naar binnen voor een kopje koffie? :)

Romantische Valentijn Dates diner

Pinterest: wrhi.com

Op Groupon vonden wij een leuke deal: een luxe 3-gangenmenu in hartje Utrecht voor €37,50 voor twee personen! Bekijk de deal hier.

Tip: als een gewoon diner niet spannend genoeg is, kun je nog altijd voor dineren in het donker kiezen. Veel steden hebben zo’n dark arrangement voor je in de aanbieding!

Dagje Amsterdam

Bezoek onze hoofdstad – ga de hipster tentjes af, maak een romantische rondvaart en hang lekker de toerist uit in eigen land. Woon je in Amsterdam? Wij hoorden van Cupido dat Maastricht ook heel romantisch is.

romantischa valentijn dates in Amsterdam

Tip: op Groupon vind je veel aanbiedingen voor een rondvaart (al vanaf €8,99!). Bekijk de deal hier.

Dance, Dance, Dance

Verras je lief met een proeflesje dansen. Salsa, Tango… Dirty Dancing?

Cozy Picknick

Een picknick in februari? Ja! Een indoor picknick bedoelen wij dan. Transformeer je woonkamer tot een romantisch paradijsje vol kaarslicht. Lekkere snacks en een wijntje erbij…wij zijn om! Tip: extra leuk als hij of zij geen idee heeft van jouw plan. Surprise!

Kook samen een 4 gangen diner

Ieder kookt twee gangen – zo kun je thuis genieten van jullie eigen creaties. Het is extra romantisch, want je kunt zo lekker lang tafelen. Tip: maak voor elke gang een signature cocktail!

Romantische Valentijn dates: kip met citroen koken

Even ontsnappen…

Als je de kamer uitloopt sta jij te shaken van de adrenaline en excitement – we hebben het natuurlijk over een escape room! Samen 1 uur lang opgesloten zitten met je lief en raadsels oplossen om te kunnen ontsnappen, lachen! Ook leuk om te doen voor een 2e of 3e date. Je hebt veel om over na te praten!

Movienight – maar dan op wielen!

Bioscoopje pakken is altijd leuk op Valentijnsdag – maar je kunt het extra bijzonder maken door naar een drive-in bioscoop te gaan! Pak de auto, fill it up met popcorn, een paar knusse kussens erbij en de pret kan beginnen.

8x Romantische Valentijn Dates - Movienight en snacks

Pinterest: A Joyfully Mad Kitchen | Easy Recipes

Kom samen tot rust

Een dagje of avondje wellness? Daar zegt toch niemand nee tegen? Bubbel lekker weg met z’n tweetjes. Maak het extra romantisch door ook een overnachting te boeken! Liever thuisblijven? Je kunt ook je badkamer transformeren tot een wellness oase – kaarsen, massageolie, een bad met veel schuim, rozenblaadjes…

Romantische Valentijn Dates Bubbelbad

Pinterest: Talyr Mobley

Wij hopen dat we je geïnspireerd hebben met onze 8 romantische Valentijnsdates! Wil je meer Valentijnsdag inspiratie? Klik dan hier

0/250

Vul a.u.b. geen persoonlijke informatie in.

Ben jij tevreden met dit artikel?

 • Zeer ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je zeer ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Ontevreden

  Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Neutraal

  Het spjit ons om te horen dat je niet echt tevreden of ontevreden bent. Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Tevreden

  We zijn happy om te horen dat je tevreden bent! Hoe kunnen we jouw ervaring verbeteren?
 • Zeer tevreden

  We zijn happy om te horen dat je erg tevreden bent! Dank je! Zou je ons kunnen vertellen waarom?

Mis geen enkele aanbieding meer door onze Nieuwsbrief !

- Als eerste de beste deals direct in je inbox
- Tot 7 keer per week
- Elk moment opzegbaar

Door je aan te melden, bevestig je dat je het privacy policy hebt gelezen en je accepteert de toestemming om deals van us per email te ontvangen. (meer informatie over onze nieuwsbrief en analyses here).

Aanmelden
meer ontdekken
»