nike-air-futuristische-sneaker-trend

Deze sneakers zijn in 2018 on trend!

Editor Foto van Zlata

Zlata

Shopaholic met een adidas NMD obsessie!

jan 19
nike-air-futuristische-sneaker-trend

Welke sneakers kunnen we allemaal weer massaal gaan dragen in 2018? Dat is de hamvraag die ons al een tijdje dwars zit. Na zorgvuldige research kunnen wij weer rustig adem halen en hebben wij  5 sneaker trends voor jou op een rijtje gezet. Benieuwd of jij er al een paar in de kast hebt staan? Let’s go!

Retro Classic

Veel sneaker klassiekers zijn geïnspireerd op de seventies en wij staan dan ook niet te kijken van deze retro comeback. Of moeten we het meer zien als een comeback met een twist? Denk aan de typische look van Asics, Converse en Reebok sneakers. Maar ook de 90’s passeren dit jaar de revue. Zo blijkt maar weer, tijdloze klassiekers are here to stay. Tijd om je schoenenkast in te duiken?

“Ugly” sneakers

De naam van deze trend belooft al niet veel goeds… Waar kun je aan denken? Een beetje lompe, gekke kleurcombinaties en ietwat te grote modellen. Deze shoes heb je misschien al in 2017 gezien, maar ook dit jaar kun je hier nog wel in verschijnen (als we Chanel, Balenciaga en Dior mogen geloven). De meningen op de redactie zijn verdeeld,  maar één ding is zeker: het zijn statement sneakers!

Lovely pastelletjes

Soft pink was al onze favoriet afgelopen jaar en de lieflijke pastelletjes in mintgroen en lavendel zijn anno 2018 een echte musthave. Mocht je echt helemaal on trend willen zijn, dan raden wij de kleur lavendel / violet aan – de kleur van het jaar volgens Pantone!

reebok-mintgroen-sneaker

Reebok NPC II NE MET

55,95

79,95

adidas-gazelle-mintgroen

adidas Gazelle

79,95

99,95

pastel-adidas-gazelle

adidas Gazelle

79,95

99,95

Platforms

Rihanna was al flink op dreef met deze trend en haar Puma Fenty Creepers. Dit jaar gaan wij namelijk de hoogte in! Onze tip: keep it clean en minimalistisch qua design. De platform zelf is al een heel statement! Er zijn nu diverse modellen op de markt die variëren in hoogte. The sky is the limit…

Sparkle & Shine

Soms wil je gewoon wat meer glam in je leven zonder je comfort op te geven, toch? Glimmende en metallic exemplaren zijn hiervoor dé oplossing. Het geeft je look net dat beetje extra. Wij houden van extra en over de top, dus ons maak je heel blij met een paar metallic sneakers. De Nike Air Max Thea in metallic? Yes, please!

nike-air-max-thea-brons

Nike Air Max Thea Premium

90,97

130,00

CONS Pro Leather Metallic

CONS Pro Leather Metallic

54,99

95,00

En…welke trend is jouw favoriet? :)

Editor Foto van Zlata

Zlata

Shopaholic met een adidas NMD obsessie!

jan 19

 

Comments