Stan Smith Styling Guide heren flat lay banner

Zo stijl jij je adidas Stan Smiths!

Stan Smith Styling Guide heren flat lay banner

Jouw Stan Smith Style guide

Stan Smiths… Sommige bikkels lopen er in de winter al mee rond! De kans is groot dat je deze zomer nog meer Stan Smiths op straat zult zien. Dit is alleen niet altijd een fraai uitzicht. Hoewel het een neutrale sneaker is, kun je ze niet bij IEDERE kleur aantrekken.

Om te voorkomen dat jij er als zo’n minder fraai uitzicht uitziet in je Stan Smiths hebben wij een style guide voor je samengesteld. We beginnen met de dames, en komen dan bij de heren.

We hebben ook een paar Stan Smith deals bij elkaar gezocht zodat je je nieuwe inspiratie meteen kunt toepassen op een nieuw paar Stans! ;)

Voor de dames

Stan Smiths zijn veelzijdig omdat ze zo’n simpel design hebben. Maak ze de focal point van je outfit door je pijpen op te rollen en draag er een enkelbandje bij om de aandacht meteen naar je sneakers te trekken!

Stan Smith Style Guide Dames

Laat die enkels zien! (Foto van Salma Haris)

Een andere optie is om je schoenen juist wat meer op de achtergrond te dragen. Dit kun je doen door een wijde broek boven de sneaker te dragen. In de foto zie je een broek met een druk dessin, wat als eerst de aandacht trekt. Je witte sneakers stralen nog steeds onder deze donkere broek!

Stan Smith Style Guide Dames

Eyes up there! (Foto van United Arrows)

Optie drie is een layback look. Losse kleding staat centraal in deze stijl. Op de foto hieronder zie je dat de schoenen haast verdwijnen onder de broek. Dit was natuurlijk helemaal de bedoeling! Zou jij deze outfit kunnen rocken?

Stan Smith Style Guide Dames

Heerlijk voor een zondag lijkt ons! (Foto van Lizzy vd Ligt)

Voor de heren

Een vuistregel voor mannen is: Laat die enkels vrij! Zeker voor lange mannen is dit een handig optisch trucje om de benen op te breken en ze zo iets minder lang te laten lijken.

Stan Smith Style Guide Heren

Lekker laten luchten die enkels! (Foto’s van Becantall & Tssco)

Iedere broek valt op te rollen, maar dit ziet er natuurlijk niet altijd even fraai uit. Je kunt ook gewoon in ‘suit & tie’ naar buiten met je Stans! Deze hoef je niet op te rollen. Het maakt je outfit wat meer een geheel in plaats van opgedeeld, maar dit werkt in sommige gevallen juist heel goed! Hoe draag jij je Stans het liefst?

Stan Smith Style Guide Heren

Iets formeler op pad? Kan gewoon! (Foto’s van Wethefashionista & Publicfr)

Toch op zoek naar iets anders? Dan vind je hier onze nieuwste adidas deals!

Comments