Ugg Sale Full Image

UGGs met korting? Het kan!

Ugg Sale Full Image

 

UGGs zijn hot.. letterlijk en figuurlijk! Uit onze eigen ervaring kunnen wij je vertellen dat de schapenwol je voeten warm houdt zonder dat je zweetvoeten krijgt. Het voelt ook alsof je op een zacht kussen (of op wolken!) loopt. Meemaken is geloven! Het blijft helaas nog frisjes buiten, dus deze UGG sale komt als geroepen… Wij zien diverse modellen met kortingen tot wel 50% – van classic tot cute!

P.S. Na het klikken op de link hieronder vraagt de UGG Store om je aan te melden bij UGG Emporium, dat gaat heel makkelijk met 2 drukken op de knop. Zo kun jij de sale bekijken. Vink niks aan om mailtjes te vermijden! Unless…je natuurlijk op de hoogte gehouden wilt worden van de deals van de officiële UGG store!

naar de UGG sale

Meer over UGG Australia

Wist je dat de UGG eigenlijk ontstond aan de kust van Zuid-Californië? Een Australische surfer met een voorliefde voor schapenvacht was ervan overtuigd dat andere mensen ook verliefd zouden worden op dit fluffy materiaal – de meningen zijn hierover nog steeds verdeeld. :)

Al snel werd de UGG omarmd aan de kust en stond symbool voor de chille surfers cultuur. Jaren later werd het merk omarmd tijdens New York fashion week, werden er fysieke winkels in London, Japan en Parijs geopend. Nu heeft het merk een breed assortiment: van boots tot knusse artikelen voor in huis.

Velvet boots for the holidays because, why not? #repost @littleblackboots @six02 #UGGLife

A post shared by UGG® (@ugg) on

Verzorging van je UGGs 

Uit eigen ervaring raden wij je een goede waterproofing spray aan voor je nieuwe uggs. Hierdoor raken ze zo goed als niet beschadigd door water. Wij zelf zweren bij de Collonil Protect & Care spray. Deze organic olijfolie spray beschermt je UGGs tegen watervlekken. Let op: omdat de spray op olijfolie gebaseerd is maakt dit je UGGs een tintje donkerder. Na het intrekken valt het nauwelijks meer op. Deze spray kun je uiteraard ook op glad leer gebruiken.

naar de UGG sale

Comments