valentijnsdag lippenstiften dames

Dé 5 mooiste lipsticks voor Valentijn

Ivelina

lipstick enthusiast

feb 12
valentijnsdag lippenstiften dames

Deze Valentijnsdag krijgen je lippen heel veel aandacht met onze tips and tricks. Op een rijtje gezet door een echte lipstick lover! Met Valentijnsdag denken de ladies misschien meteen aan roze lippen en subtiele kleurtjes…of kies je liever voor een femme fatale look? Met onze lippenstift selectie is de keuze helemaal aan jou! Go wild, girl! :)

5. Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Oil-In-Stick

We beginnen onze countdown met een klassieke rode lippenstift van Yves Saint Laurent! De kleur is Corail Dolman! Deze longlasting lippenstift smelt op je lippen dankzij de romige textuur. Jouw lippen blijven mooi en verzorgd de hele dag door.

4. Clinique Pop Lip Colour + Primer

Deze Pop Lip Colour + Primer van Clinique in Sugar Pop bevat sheaboter en murumuruboter om je lippen vochtig te houden. De priming heeft bovendien als voordeel dat de kleur glad en fluweelachtig op je lippen verspreid kan worden. De kleur blijft de hele dag levendig en helder!

valentijnsdag lippenstiften dames

Afbeelding van Savly FR

3. NYX Professional Makeup Matte Lipstick

We hebben deze NYX lipstick in het Pale Pink gekozen voor de ladies die voor een innocent-look willen gaan. Dit is een hydraterende lipstick met een crèmige textuur en een matte finish. Ideaal voor overdag, maar ook zeker voor ’s avonds…

2. Estée Lauder Pure Color Envy Metallic Matte Sculpting

De kleur heet Intriguing, wat ook voor deze lipstick van toepassing is. Pure luxe voor je lippen door de schitterende kleur en de ultraglanzende afwerking. Dit is een lippenstift die urenlang blijft zitten. Voor de echte dare devils onder ons!

1. MAC Lustre Lipstick Nicki Minaj

MAC Lustre Lipstick Nicki Minaj heeft een zachte koraalroze en crèmepaarse tint! Lustre Lipstick biedt een gave dekking en een crèmeachtige finish voor een luxe uitstraling!

Welke lipstick is jouw favorite?

Comments