Vans Old Skool zwart sneakers

19

75

Naar Amazon

❗ Let op 

Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jullie altijd de mooiste sneakers voor de beste prijs vinden. Dat doen wij door aanbiedingen te zoeken bij verkopers die we vertrouwen. Helaas heeft er afgelopen week een ‘scam’ plaatsgevonden bij een van deze verkopers: Amazon. Accounts van verkopers zijn gehackt en de personen die dit gedaan hebben, hebben via die accounts producten weten te verkopen die nooit bestonden.

Deze Vans werden dus nooit echt verkocht. Het is erg spijtig dat dit soort praktijken voorkomen en wij stellen hier Amazon voor verantwoordelijk. Voorlopig zul je dus ook geen aanbiedingen meer van hen zien op onze pagina.

We weten niet exact hoe veel van onze gebruikers problemen hebben gehad hiermee, maar we raden volgende aan per mogelijkheid van betaling die je bij Amazon hebt:

1. Giro/bankbetaling  de automatische incasso terugboeken via je bank
2. Creditcard mocht je de betaling kunnen weigeren, dan is dat de beste optie. Anders contact opnemen met Amazon via je account

We betreuren het enorm als er mensen zijn die via ons deze aanbieding hebben gevonden. Ondanks dat we het niet konden weten, bieden we onze excuses aan!


Mid Season Sale bij Amazon. Enorm veel sneakers in de aanbieding! Het is niet altijd even makkelijk om sneakers te zoeken bij Amazon. Prijzen verschillen vaak per maat en verschillende modellen worden door verschillende winkels verkocht. Deze hebben we er voor je uitgepikt, omdat Old Skool Vans altijd mooi zijn.

De laagste prijs die we gevonden hebben bij Amazon is € 19,-. In Nederland is de laagste prijs € 65,26 bij extremepie. Bij Vans.nl kosten ze zelfs € 75,-. Dat is ook het geval bij alle andere winkels zoals Zalando, Sarenza en Omoda. Goedkoper ga je ze zeker niet vinden.

vans old skool

Vans Old Skool zwart

  • Verzending: Gratis
  • Betalen: Alles over betalen bij Amazon lees je hier
  • Prijs per maat: 34 1/2 t/m 47 (prijs verschilt per maat)

Blijf op de hoogte !

Mis nooit meer een aanbieding. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden
meer ontdekken
»

Nieuwste deals

Deze deals vind jij misschien ook tof! Ze zijn gloednieuw, dus neem snel een kijkje…

Comments