Warrior Shanghai schoenen dames heren retro sneakers

Warrior Shanghai: een schoenenwinkel van 9m²

Warrior Shanghai schoenen dames heren retro sneakers

De kleinste schoenenwinkel van Amsterdam

Iedereen weet dat de huurprijzen in Amsterdam wat aan de hoge kant zijn en dat ‘wonen in een schoenendoos’ realiteit is in onze mooie hoofdstad. Maar heb je ooit gehoord van een schoenenwinkel van 9m²?

Warrior Shanghai is een sneakermerk uit China, waar in de steden van elke centimeter gebruik wordt gemaakt. Dit concept is meegenomen in het gloednieuwe Nederlandse filiaal.

Warrior Shanghai Amsterdam

Het filiaal van Warrior Shanghai in Amsterdam (Warrior_Shanghai op Instagram)

Meteen oogt het uiterlijk van de Amsterdamse winkel oosters. De Chinese karakters, de opvallende belichting… je waant je even in een Chinees metropool!

Van pinautomaat naar schoenenwinkel

Voorheen zat op dit adres een pinautomaat van de ING. Je kunt er nog steeds pinnen, maar alleen bij het afrekenen van je nieuwe sneakers ;).

Van Woustraat 96 Warrior Shanghai

De Van Woustraat 96 in 2016. (Google Maps, 2016)

Je zult jezelf afvragen; “9 vierkante meter, waar laat je de schoenen dan?”. Zoals je op de eerste foto in ons artikel ziet, worden de schoenendozen opgestapeld waar er plek is. Boven de deur, in het raam… van iedere centimeter wordt gebruik gemaakt!

Kleine winkel, klein prijsje

Je zou verwachten dat een merk wat voor het eerst naar het buitenland uitbreidt door zijn exclusiviteit een hoog prijskaartje heeft. Niets is minder waar voor Warrior Shanghai! Voor maar €60 heb je een paar van de klassieke sneakers die je bovenaan dit artikel ziet.

Overtuigd? Je kunt ze in de van Woustraat 96a in Amsterdam bestellen, of gewoon online via warriorshanghai.nl.

Toch niet helemaal jouw smaak? Ontdek hier onze nieuwste deals.

Comments