We Fashion Sale

WE Fashion Sale – look better, spend less!

We Fashion Sale

WE gelooft in…

Fashionable kleding van geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Hun missie is om jou zelfverzekerd, stylish en connected te laten voelen met iedereen om je heen. Kun jij je wel vinden in de omschrijving ‘cool maar normaal’ – dan is WE Fashion wel wat voor jou! Een merk van eigen bodem met een ondernemende spirit en WIJ kunnen dat wel waarderen. De kleding van WE is vrij minimalistisch, meestal egaal van kleur en van de fijnste kwaliteit. Een goede stop voor de lekkerste basics!

Alleen t/m zondag 25 maart krijg jij naast de sale ook nog eens 20% korting op de nieuwste collectie! Je moet je wel eerst inschrijven als WE member om te profiteren van deze actie (en alle toekomstige acties).

Naar de collectie!

Wij geloven in…

SALE! En er is een hoop korting te vinden op de website van WE. De buttons hieronder brengen je naar de grote sale van WE.

naar de dames sale

naar de heren sale

 

WE believe life is Better Together ❤️ #BetterTogether

A post shared by WE Fashion (@wefashionstories) on

Speciale WE Fashion Sale acties: 

  • 50% korting op je 2e jeans uit de geselecteerde collectie. Zowel voor dames als heren. Geldig t/m 26 maart 2018! De korting zie je automatisch in je winkelmandje. P.S. Deze actie is exclusief voor WE IS ME members, dus schrijf je nu GRATIS in bij We Fashion en ontvang ook nog eens een welkomstvoucher van €5!
  • 20% korting op bloesjes voor dames op geselecteerde items. Naar de bloesjes! 
  • 20% korting op blazers voor dames op geselecteerde items. Zitten veel leuke dingen bij voor de lente! Klik hier om de collectie te bekijken.
  • 20% korting op ‘shop the look’ voor heren. Perfect als je geen zin hebt om een hele outfit bij elkaar te zoeken. WE doet het al voor je heren! Klik hier om de looks te bekijken.

Comments